Ouderen en Levensvragen: praten over de zin van het leven

Wat betekent ouder worden voor mij? En hoe blijf ik zinvol bezig? Deze en andere vragen over de zin van het leven komen aan bod tijdens de activiteiten van Sociom|Zin, voorheen Stichting Ouderen en Levensvragen Land van Cuijk (OLC). Leeskringen, filmmiddagen, groepsgesprekken; op verschillende manieren kun je meepraten over de levensvragen en zingeving. Voor de activiteiten in Cuijk klik hier.

In Boxmeer is er op 10 oktober een themabijeenkomst in de Bibliotheek. Het thema van deze avond is: "Wat hebben we elkaar te zeggen als je ouder wordt". Hoogleraar Filosofie de heer Bransen leidt deze gratis toegankelijke avond. Voor meer info en aanmelden klik hier.

Voor de filmactiviteiten in de gemeente Sint Anthonis klik hier. 
Voor de filmactiviteiten in de gemeente Cuijk klik hier. 

Belangrijke levensvragen
Naast het organiseren van activiteiten, zet Sociom|Zin  zich ook in voor kwetsbare ouderen. Zij krijgen regelmatig bezoek van de vrijwilligers van Sociom|Zin. Wil je praten over onderwerpen die voor jouw leven belangrijk zijn? Spreek dan eens af met de ouderencoach.

Praat mee over de zin van het leven
Wil je meepraten over de zin van het leven? Of heb je andere vragen voor Sociom|Zin? Bel dan met 0485 700 500 of mail naar info@sociom.nl.