Doe mee met de Foodtour Land van Cuijk

Stichting Een Goei Leven, een samenwerking van ondernemers, organisaties, verenigingen, onderwijsinstellingen en gemeenten in het Land van Cuijk, start binnenkort met een Foodtour door het Land van Cuijk. De Smaakwagen gaat alle 33 kernen langs met heerlijke hapjes en drankjes, dus elk dorp komt aan de beurt! Het doel van de Foodtour is elkaar ontmoeten, praten over wat het leven hier fijn maakt - nu en in de toekomst - en genieten van (h)eerlijk eten. De Foodtour start op 27 augustus in Groeningen en loop t/m 16 oktober. Op verzoek van Een Goei Leven sluiten Sociom en verschillende bouwteams van de kernendemocratie ook aan. 

Lokale insteek
Tijdens de Foodtour gaan lokale chefkoks en leerlingen van de Leijgraaf gaan voor de aanwezigen koken. Het Land van Cuijk heeft namelijk veel lekkers en gezonds te bieden. Een Goei Leven ambassadeurs en boeren & telers van Boert Bewust komen gezellig mee, net als Verrassend Platteland van Cuijk. De Foodtour is er om te luisteren naar ieders verhalen en ideeën, en om verbindingen te leggen. Een trots Land van Cuijk dat voorbereid is op de toekomst creëren we immers samen. Als extraatje zal in iedere kern onder alle aanwezigen een mooi pakket met lokale producten verloot worden. Iedereen ontvangt daarvoor een lot. Aan het einde van de FoodTour wordt uit al deze loten ook een ballonvaart voor 4 personen getrokken.

Agenda
Heb jij wel zin in een uitje dichtbij huis? Wil je proeven van een goede sfeer en lekkere lokale hapjes? Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op de Land van Cuijk Foodtour! Check de agenda wanneer de Smaakwagen bij jou in de buurt is op www.goeileven.nl of facebook.com/goeileven.

Deel deze pagina via