Nieuwe telefoonnummers voor Vrijwilligerspunten

De Vrijwilligerspunten van Sociom in Cuijk, Grave, Sint Anthonis en Mill & Sint Hubert hebben nieuwe telefoonnummers. Pas je ze aan in je telefoon?

Het Vrijwilligerspunt is het portaal voor vrijwillige inzet in het Land van Cuijk en West Maas en Waal. Verenigingen, zorginstellingen en vele andere vrijwilligersorganisaties kunnen jouw inzet als vrijwilliger goed gebruiken. Maar hoe vind je vrijwilligerswerk dat bij je past? En hoe kom je als organisatie aan (nieuwe) vrijwilligers? Het vrijwilligerspunt brengt vraag en aanbod samen en is in het Land van Cuijk en West Maas en Waal het kenniscentrum en centrale punt voor vrijwillige inzet.

Stel je vragen bij het vrijwilligerspunt

Ben je op zoek naar leuk en passend vrijwilligerswerk? Bij onze vrijwilligerspunten in Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis en West Maas en Waal helpen we je graag verder. Zij weten hoe ze jou aan passend vrijwilligerswerk kunnen helpen of hoe jij als organisatie vrijwilligers aan je kunt binden. Of bekijk onze vacaturebank voor een leuke vacature of om een vacature voor jouw organisatie of vereniging te plaatsen.

 

Deel deze pagina via