Wat de effecten van corona ook zijn: Sociom helpt

Corona nazorg Sociom

Het is een heftige tijd waarbij iedereen wordt geraakt door het coronavirus. Door eigen ziekteklachten of overlijden in de naaste omgeving, maar ook door de effecten van de maatregelen die nodig zijn om het virus te bestrijden. Bij Sociom kunnen mensen altijd terecht voor een gesprek, praktische hulp, advies of ondersteuning.

Het coronavirus is inmiddels al maanden onder ons en dat heeft grote gevolgen voor veel mensen. Mensen maken zich zorgen en dat is begrijpelijk. Ze hebben geliefden verloren, kampen met klachten omdat ze zelf ziek zijn geweest, lopen vast omdat ze weinig kunnen doen, voelen zich verloren of maken zich zorgen over werk, inkomen of de toekomst. Sociom biedt ondersteuning en een luisterend oor.

Advies, hulp en ondersteuning

Je kunt bij ons altijd terecht voor advies, hulp en ondersteuning. Of je nu behoefte hebt aan een gesprek van mens tot mens, wil praten met iemand die naar je verhaal luistert of helpt om de dingen op een rijtje te krijgen. Als je hulp kan gebruiken, op welke manier dan ook, kun je altijd aankloppen bij Sociom.

Niet blijven zitten met zorgen

Onze speciaal opgeleide vrijwilligers en professionals bieden ondersteuning, kijken wat iemand nodig heeft en helpen iemand verder. Zij kunnen helpen met praktische zaken, advies geven of doorverwijzen naar de juiste hulpverleners of instanties. Je staat er niet alleen voor. Je kunt vrijblijvend bellen of appen op het speciale corona-nummer 06-82901249 of mailen naar info@sociom.nl.

Deel deze pagina via