Gebiedsteams: samen zoeken naar een oplossing

Samen weet je meer dan alleen. Daarom werken wij per gemeente van het Land van Cuijk en gemeente West Maas en Waal in gebiedsteams. Hier bespreken we jouw vragen over bijvoorbeeld vervoer, activiteiten, zorg of voorzieningen.

Contacten leggen
Discoavonden voor jongeren organiseren, zorgen voor een plek waar (eenzame) ouderen elkaar kunnen ontmoeten; wij brengen je in contact met mensen die je hiermee kunnen helpen. Maar ook als je op zoek bent naar een invulling voor je dag, bijvoorbeeld als vrijwilliger, kun je bij de gebiedsteams terecht. Maak je je zorgen over iets of iemand in je buurt, maar weet je niet goed wat je kunt doen? Wij denken met je mee.  

Er kan meer dan je denkt
Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. De gebiedsteams bestaan uit professionals die weten wat er in het Land van Cuijk en gemeente West Maas en Waal gebeurt, wat er te doen is en kennen de juiste mensen om je verder te helpen. Zo niet, dan gaan ze hiernaar voor je op zoek.

Iedere gemeente een eigen team
De gemeenten in het Land van Cuijk en gemeente West Maas en Waal geven ieder op een eigen manier invulling aan de gebiedsteams.

Medewerkers

Meer informatie? Selecteer je gemeente en vind de medewerker bij jou in de buurt.