Gebiedsteams: samen zoeken naar een oplossing

Samen weet je meer dan alleen. Daarom werken wij per gemeente van het Land van Cuijk en gemeente West Maas en Waal in gebiedsteams. Hier bespreken we jouw vragen over bijvoorbeeld vervoer, activiteiten, zorg of voorzieningen.

Contacten leggen
Discoavonden voor jongeren organiseren, zorgen voor een plek waar (eenzame) ouderen elkaar kunnen ontmoeten; wij brengen je in contact met mensen die je hiermee kunnen helpen. Maar ook als je op zoek bent naar een invulling voor je dag, bijvoorbeeld als vrijwilliger, kun je bij de gebiedsteams terecht. Maak je je zorgen over iets of iemand in je buurt, maar weet je niet goed wat je kunt doen? Wij denken met je mee.  

Er kan meer dan je denkt
Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. De gebiedsteams bestaan uit professionals die weten wat er in het Land van Cuijk en gemeente West Maas en Waal gebeurt, wat er te doen is en kennen de juiste mensen om je verder te helpen. Zo niet, dan gaan ze hiernaar voor je op zoek.

Iedere gemeente een eigen team
De gemeenten in het Land van Cuijk en gemeente West Maas en Waal geven ieder op een eigen manier invulling aan de gebiedsteams.

Medewerkers

Mieke Ankersmid
Sociaal werker, Sociom | Zin
0485 700 500
Ramon Derikx
Sociaal werker
0485 700 500
José van Wely
Sociaal werker, Projectleider participatieverklaring, Land van Cuijk breed
06 20417653
Maureen van Niekerk
Maatschappelijk werk
0485 700 500
Martijn Schmiermann
Jongerenwerk
0485 700 500