Jong in de buurt: waar jij met je vrienden samenkomt

Lekker niks doen met je vrienden op het bankje in het park. De buurman die de hond uitlaat op het grasveldje achter de speeltuin. Kinderen die spelen op de schommels en in het zand. De buurt is van en voor iedereen, jong en oud. Jong in de buurt zorgt ervoor dat dit ook zo blijft!

In gesprek met jou en je vrienden
Jong in de buurt is een samenwerking van de jongerenwerker, politie en de gemeente. Samen bespreken we hoe buurtbewoners op een prettige manier kunnen samenleven. Zijn er klachten over geluidsoverlast of zwerfafval? Signalen dat er drugs worden verkocht? Wij pakken dit op en maken dit bespreekbaar met de jongeren en de buurtbewoners.

Stel ons je vragen
Je ziet ons niet alleen bij problemen! We maken regelmatig een rondje langs de verschillende plekken waar jij met je vrienden samenkomt. Op dat moment kun je ons je vragen stellen. Bijvoorbeeld over een activiteit die je wilt organiseren, over school of een situatie thuis. Wil je op een ander moment iets met ons bespreken? Je vindt ons ook in de jongerencentra. Bellen of mailen mag ook!

Deel deze pagina via