Mantelzorgondersteuning

Zorg verlenen en zorgdragen: mooi om te geven, maar soms ook zwaar. Zorg jij voor iemand die je lief is, bijvoorbeeld je partner, je moeder, de buurman, je kind of je broer? En dan hebben we het niet over de gewone zorg, maar over langdurige extra zorg van minstens 8 uur per week. Als jij deze intensieve zorg verleent, ben jij mantelzorger, en dan staan wij voor je klaar met raad en daad.

Wij staan voor je klaar!
Je staat er niet alleen voor. We staan voor je klaar met handige tips, persoonlijk advies, informatie, cursussen, trainingen, themabijeenkomsten en praktische ondersteuning. Of gewoon met een kop koffie en een luisterend oor. Het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein is er voor jou!

Meer informatie
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op de website van het Mantelzorg- en Vrijwilligersplein of stuur een e-mail naar mvplein@sociom.nl.

 

Sterke informele zorg en toegankelijke respijtzorg

In de lerende praktijk Mantelzorg Land van Cuijk voelt iedereen zich verantwoordelijk om mantelzorgers te vinden, erkennen en herkennen. Dat is de gezamenlijke ambitie. De vijf deelnemende lees verder

Medewerkers

Meer informatie? Selecteer je gemeente en vind de medewerker bij jou in de buurt.