Zet je in als vrijwilliger

Schrijf je graag? Dan is het schrijven van levensboeken misschien wel iets voor jou. Ben je een dierenliefhebber? Bij de kinderboerderij kunnen ze je hulp goed gebruiken. Wil je liever ervaring op doen als opstap naar betaald werk, of vind je het leuk om gewoon iets nieuws te leren? Vrijwilligerswerk biedt al deze mogelijkheden!

In het Land van Cuijk en West Maas en Waal kun je op vele manieren vrijwilligerswerk doen. Eenmalig, voor een korte of langere tijd, het aanbod is eindeloos.

Als je er zelf niet uitkomt, dan helpt het Vrijwilligerspunt je graag bij het vinden van vrijwilligerswerk dat aansluit bij je wensen en behoeftes.

Vrijwillig, maar niet vrijblijvend
Vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Ga je als vrijwilliger aan de slag, dan maak je samen afspraken over taken, werktijden en bevoegdheden. Wij helpen je hierbij en zorgen dat je terechtkomt op een plek die bij je past.

Bekijk de digitale vacaturebank
Onze digitale vacaturebank vind je via deze link digitale vacaturebank. Hier lees je over allerlei uiteenlopende vacatures in het Land van Cuijk en West Maas en Waal. Wil je de hele vacature lezen of reageren op een vacature? Log dan eerst in met je account of registreer je als vrijwilliger. Je kunt natuurlijk ook het Vrijwilligerspunt in jouw gemeente bezoeken. De vrijwillige baliemedewerkers helpen je graag verder!

Deel deze pagina via