Dunya brengt vrouwen van allerlei culturen samen

Vrouwen van allerlei culturen en met uiteenlopende achtergronden ontmoeten elkaar bij internationaal vrouwencentrum Dunya in Boxmeer. Je leert hier niet alleen elkaar kennen, maar ook elkaars cultuur begrijpen. En nog belangrijker: wij werken samen met jou aan zelfstandigheid en laten je ontdekken hoe je actief kunt deelnemen aan de samenleving.

Integreren en participeren
Dunya is een vrijwilligersorganisatie die wordt ondersteund door professionele medewerkers van Sociom. De verschillende activiteiten en lessen bij het vrouwencentrum dragen bij aan integratie, emancipatie én participatie van vrouwen in Boxmeer en omgeving. Naast yoga en computerles zijn er onder meer filmavonden en kooklessen.

Waar en wanneer
Het vrouwencentrum vind je aan De Raetsingel 5 in Boxmeer. Het centrum is open op maandag (10.00 tot 13.00 uur), dinsdag (10.00 tot 15.00 uur) en woensdag (10.00 tot 16.00 uur). Meer weten? Kijk voor meer informatie op www.dunya-boxmeer.nl.

Doe mee of meld je aan als vrijwilliger
Wil je vrouwen van allerlei culturen ontmoeten, vrijwilligerswerk doen of helpen bij het integratieproces van nieuwkomers? Bel dan tijdens openingstijden met 0485 325 275 of vul het contactformulier in op www.dunya-boxmeer.nl.

Deel deze pagina via