Het portaal voor vrijwillige inzet Land van Cuijk en West Maas en Waal

Zoek en vind vrijwilligers(werk)
Ben je een vrijwilliger en zoek je een leuke job? Of ben je juist op zoek naar een vrijwilliger? Ook als je een maatje zoekt voor jezelf of voor iemand met een hulpvraag ben je hier aan het juiste adres. Ons Mantelzorg- en Vrijwilligersplein is het portaal voor vrijwillige inzet in Land van Cuijk en West Maas en Waal. Wij brengen vraag en aanbod samen.

Vrijwilligers en maatjes
Verenigingen, zorginstellingen en vele andere vrijwilligersorganisaties kunnen de inzet van vrijwilligers goed gebruiken. Dat geldt ook voor kwetsbaren die op zoek zijn naar een maatje ter ondersteuning bij het participeren in de samenleving. En hun mantelzorgers hebben soms ook behoefte aan een maatje voor degene voor wie zij zorgen, zodat zij de zorg even uit handen kunnen geven. Wij bemiddelen, ondersteunen, informeren, adviseren en faciliteren de vrijwillige inzet voor al deze situaties.

Vergroot je kennis
Gedurende het jaar zijn er voor jou als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie bovendien verschillende workshops en informatiebijeenkomsten. Vergroot je kennis op het gebied van bijvoorbeeld social media of fondsenwerving en sponsoring. Of leer effectief vergaderen.

Meer informatie
Wil je meer weten over vrijwillige inzet kijk dan op de website van het Mantelzorg- en Vrijiwlligersplein of stuur een e-mail naar mvplein@sociom.nl.

Medewerkers

Meer informatie? Selecteer je gemeente en vind de medewerker bij jou in de buurt.