Het portaal voor vrijwillige inzet Land van Cuijk en West Maas en Waal

Zoek en vind vrijwilligers(werk)
Verenigingen, zorginstellingen en vele andere vrijwilligersorganisaties kunnen jouw inzet als vrijwilliger goed gebruiken. Maar hoe vind je vrijwilligerswerk dat bij je past? Heb jij individuele hulp van een vrijwilliger nodig? En hoe kom je als organisatie aan (nieuwe) vrijwilligers? Het vrijwilligerspunt brengt vraag en aanbod samen en is in het Land van Cuijk en West Maas en Waal het kenniscentrum en centrale punt voor vrijwillige inzet.

Stel je vragen bij het vrijwilligerspunt
Ben je op zoek naar leuk en passend vrijwilligerswerk? Bij onze vrijwilligerspunten in Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis en West Maas en Waal helpen we je graag verder. Zij weten hoe ze jou aan passend vrijwilligerswerk kunnen helpen of hoe jij als organisatie vrijwilligers aan je kunt binden. Ook kun je bij Blink terecht voor één-op-één vrijwilligerswerk met mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of sociale beperking én mensen met een niet aangeboren hersenletsel.

Vergroot je kennis

Gedurende het jaar zijn er voor jou als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie bovendien verschillende workshops en informatiebijeenkomsten. Vergroot je kennis op het gebied van bijvoorbeeld social media of fondsenwerving en sponsoring. Of leer effectief vergaderen.

Medewerkers

Meer informatie? Selecteer je gemeente en vind de medewerker bij jou in de buurt.