Blink

Vanaf 1 januari 2021 maakt Blink onderdeel uit van Sociom, samen met het Centrum voor Mantelzorg. Door deze krachten en expertise te bundelen, ontstaat er één centrale plek waar alle ondersteuning en kennis op het gebied van mantelzorg en vrijwilligerswerk in het Land van Cuijk samenkomt. Dat betekent kortere lijnen en sneller schakelen, om zo samen nog betere ondersteuning te bieden aan mantelzorgers, vrijwilligers en professionals.

Voor de inwoners en professionals waarmee de organisaties samenwerken verandert er niets. Zij blijven hetzelfde vertrouwde gezicht van Blink zien en kunnen voorlopig gewoon terecht bij de website www.blinkuit.nl voor meer informatie en vacatures. 

Over Blink

De hulpvragers van Blink zijn mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of sociale beperking én mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met Nienke Muijsers. Tijdens een persoonlijk gesprek ontdekken we waar je naar op zoek bent. Jij kent jezelf, wij onze hulpvragers en samen vinden we vast en zeker een match. Match gevonden? Dan is het van belang dat het ‘klikt’ tussen jou en de hulpvrager. Blink biedt jou als vrijwilliger ondersteuning op maat. Verder biedt Blink scholing aan, zoals introductiecursus, autismecursus, workshopdagen, regiobijeenkomsten en andere activiteiten gedurende het jaar.

Medewerkers

Nienke Muijsers Sociom
Nienke Muijsers
Consulent vrijwilligerswerk
Seniorenwerk
06-35111857

Deel deze pagina via