Online training 'Flexibel is de toekomst'

Tijdens de gratis online training 'Flexibel is de toekomst' nemen we je mee in de veranderingen in vrijwilligersland. De keuze is namelijk reuze voor mensen die iets willen betekenen. Hoe zorg je dat die vrijwilligers voor jouw organisatie kiezen? Je ziet dat veel mensen graag iets doen voor een ander en voor de samenleving, maar zich niet willen binden aan een organisatie of zich structureel in willen zetten. Ze willen zich op momenten inzetten die passen in hun drukke agenda. Past dit binnen jouw organisatie of ben je alleen nog gericht op binding met vaste vrijwilligers? Maak dan nu jouw organisatie flexibeler!

Wat levert het op?
Flexvrijwilligers kunnen óók voor jouw organisatie veel betekenen; zo komen niet alle taken steeds op hetzelfde clubje vaste vrijwilligers terecht, je kunt eens uitpakken met een grotere activiteit of je hebt tijdens een crisis extra handen. Je betrekt nieuwe gezichten bij jouw organisatie, die anders misschien jouw deur voorbij zouden lopen, dus bereik je een diverse groep vrijwilligers. En wie weet kun je ze verleiden om nog eens terug te komen!

Veel werk? Nee, bij deze training krijg je een werkboek waarin je meteen jouw klus(sen) overzichtelijk uitgewerkt hebt.

Inschrijven
Schrijf je via deze link in voor de online training op maandag 8 november, 15.30-17.30 uur of op maandag 15 november, 19.00-21.00 uur.

Ook interessant
In opvolging van de online training gaan we op 2 december van 18.00 tot 21.00 uur in Oss (locatie volgt) concreet aan de slag met flex-klussen en flex-organisatie. We gaan samen met jou op zoek naar (creatieve) oplossingen om het vrijwilligerswerk flexibeler te maken. Een avond vol inspiratie. Ja, ik doe mee!

Deel deze pagina via